Projectbegeleiding

projecten-1

Particuliere projectbegeleiding:

Wellicht heb je plannen om een woning te kopen? Of rigoureus te verbouwen? Of wil je zelf een nieuwe woning gaan bouwen? Belangrijke beslissingen, waarbij je niet over een nacht ijs gaat. Je praat immers niet over je dagelijkse boodschappen.
Alles wat komt kijken bij het kopen of bouwen van een woning heeft vaak veel impact op je dagelijkse bezigheden. Zaken die voor een aannemer gesneden koek zijn, kunnen bij jou de nodige vraagtekens oproepen en voor onrust zorgen. Ik ontzorg je op dat gebied.

Tijdens de verschillende stappen die in zo’n traject genomen moeten worden sta ik je bij. Het werk moet uitgevoerd worden met de kwaliteit die past bij het afgesproken budget en jouw verwachtingen. Geen verrassingen tijdens de uitvoering en/of bij oplevering. Ik neem je zaken uit handen, begeleidt je en zorg ervoor dat jij zorgeloos de sleutel van je nieuwe huis in ontvangst kunt nemen.

Projectbegeleiding, ondersteuning, inspectie, vooroplevering en eindoplevering … kom niet voor verrassingen te staan. Maak direct een afspraak of bel voor meer informatie.

Projectbegeleiding binnen jouw organisatie:
Een project binnen een organisatie moet efficiënt en effectief verlopen. Dat bespaart immers tijd, en dus geld. Een optimale coördinatie van de activiteiten van de betrokken partijen tijdens dat project is dan ook essentieel. Dat is glashelder.

JD projectbegeleiding zorgt voor die coördinatie. Neem voor projectbegeleiding bij huisvestingsprojecten, bouwkundige projecten, elektrotechnische projecten of werktuigbouwkundige projecten gerust vrijblijvend contact op.

JD Projectbegeleiding
Jos Diks
Slootsestraat 4
6655 AJ Puiflijk
T: 06 – 19 29 53 67
T: 0487 – 51 92 10
E: info@jd-projectbegeleiding.nl