Reviews

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

zeer tevreden

Feb 06, 2018 by andre

Jos ingeschakeld voor het inspecteren van onze nieuwbouw woning, Jos heeft een zeer brede kennis en kijkt net iets verder dan de standaard inspectie aanbieders. Verschillende punten eruit gehaald waar eigen huis bij de buren niet na gekeken heeft. Echt de moeite waard en zeker het geld waard.


Apr 25, 2017 by Manon Veltman

Jos ingeschakeld bij de voorschouw van onze nieuwbouwwoning. Professioneel, kritisch en prettig (snel) in het contact. Zeer tevreden, een aanrader!


Professionele begeleiding tijdens een belangrijk moment

Apr 14, 2017 by Ivo Thijssen

Zeer professioneel en kundige begeleiding tijdens de oplevering van ons huis. Jos ontgaat niks en ziet alles! Fijn om zo iemand aan je zijde te hebben als kritische sparrinspartner naar de woningbouwer.

Ik kan Jos aan iedereen aanbevelen!


Voorschouw Nieuwbouw

Mar 13, 2017 by Roos en Wannes

Erg tevreden over hoe de voorschouw is verlopen.Jos heeft duidelijk kennis van zaken. We hebben de punten die aangepast moeten worden achteraf duidelijk doorgekregen via mail, dus genoeg vertrouwen dat we voor de oplevering genoeg geïnformeerd zijn.


Jan 31, 2017 by Ezra Verhees

Een eigen huis mogen kopen met hulp van JD projectbegeleiding.

Jos Diks heeft mijn huis van boven tot onder technisch gekeurd en gaf mij een positief advies om verder te gaan tot de koop.
Ik kreeg hier veel vertrouwen van en het snelle reageren gaf een goed gevoel!

Erg tevreden om zaken te doen met JD projectbegeleiding!


Oplevering nieuwbouwwoning

Dec 27, 2016 by Sjoerd

Jos heeft samen met de aannemer onze nieuwbouwwoning geïnspecteerd.
Erg prettig dat dit met de voorinspectie is gebeurd. De aannemer heeft het "was"lijstje netjes opgelost en Jos heeft het tijdens de oplevering nogmaals gecheckt.
De inspectie was erg professioneel van opzet en alles werd grondig bekeken.
Prijs en kwaliteitsverhouding zeer goed, zeker een aanrader.......


Goede inspectie nieuwbouwhuis

Nov 27, 2016 by Elma Bos

Jos ingeschakeld bij de voorschouw en oplevering van het nieuwbouwhuis. Hij ziet dingen die je zelf over het hoofd ziet; zeer precies en mooi kritisch tegen een scherpe prijs. Onmisbaar als je met vertrouwen je nieuwe huis in ontvangst wil nemen!


Dankzij JD Projectontwikkeling zonder zorgen eeen huis gekocht!

Nov 26, 2016 by Jolanda de Hoon

Wij hebben Jos ingeschakeld bij het kopen van ons huis. Er zat een keuringsrapport bij en Jos heeft dit vakkundig bekeken en ons daarna verder geadviseerd. Dit maakte het besluit om een huis te kopen wel heel gemakkelijk.


Prettige samenwerking

Nov 26, 2016 by Celine Ploeger

Jos heeft ons geholpen tijdens de oplevering van ons nieuwbouwhuis. Jos was op een prettige en vriendelijke manier kritisch. Waardoor de knelpunten zijn aangepakt. Echt super fijn. Jos zag punten die wij nooit gezien hadden. Bedankt.


Nov 25, 2016 by Angelo

Zeer vakkundig en scherp. Dankzij Jos zijn enkele opleverpunten goed verholpen. Goede service, goede prijs...wij zijn erg blij dat we gebruik hebben gemaakt van diensten van Jos!


JD , NL 4.8 5.0 12 12 Jos ingeschakeld voor het inspecteren van onze nieuwbouw woning, Jos heeft een zeer brede kennis en kijkt net iets verder dan de standaard inspectie aanbieders. Verschillende punte
Page:
12