Wie ben ik?

Mijn naam is Jos Diks, ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Na mijn technische opleiding heb ik jaren bij verschillende facilitaire organisaties gewerkt. Daar heb ik me in de volle breedte gericht op alle verschillende disciplines die te maken hebben met gebouwenbeheer en technische projecten.

Sinds maart 2016 ben ik de drijvende kracht achter JD projectbegeleiding. Ik ben een gedreven, zelfstandige en eerlijke ondernemer die graag in contact komt, maar vooral ook graag in contact ís met mensen. Ik kijk met een helikopterview naar het project waar jij mee bezig bent om daar het beste resultaat of maximale rendement uit te halen.

JD projectbegeleiding staat je graag met kennis, raad en daad bij. Transparant en eenvoud zijn daarbij voor mij kernwoorden: de diensten die ik lever zijn duidelijk en voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen techneut te zijn om met mij in zee te gaan …

Mijn dienstverlening bestaat voornamelijk uit:

jos-diks

Wanneer je kiest voor JD projectbegeleiding krijgt u de beste technische ondersteuning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kosten en de werkzaamheden neem dan vrijblijvend contact met mij op.

JD Projectbegeleiding
Jos Diks
Slootsestraat 4
6655 AJ Puiflijk
T: 06 – 19 29 53 67
T: 0487 – 51 92 10
E: info@jd-projectbegeleiding.nl